Sport

Høreværn og ørebeskyttelse til din sportsgren

E-Race

E-Swim

E-Race

 

 

Anbefales til motorcyklister, racerkørere, samt tilskuere ved motorsportsbegivenheder. Høreværnet giver optimal dæmpning af vind- og motorstøj. Samtidig giver det mulighed for både at høre og forstå tale fra omgivelserne eller via Intercom.

 

 

Høreværnet er udviklet og fremstillet med det formål, at det kan benyttes under hjelmen uden gener. Det fremstilles i godkendt, blødt silikone efter aftryk af ørerne, så der opnås den bedst mulige komfort. Høreværnet rengøres ved skylning under vandhanen. Der anbefales filtertypen Grøn/F7 til dæmpning af vindstøj ved motorcykelkørsel.

 

 

CE certificeret (CE Norm 0336) og målt af TNO, i henhold til EN 352-2 & ISO 4869-2a.

E-Swim

Er du også helt vild med vand og vil du gerne beskytte dine ører mod vandet? Så er E-Swim den rigtige løsning for dig.

 

 

Fordelen ved tilpassede svømmepropper er, at de er fremstillet præcist til dine ører. Dette gør, at de kan sidde i ørerne i timevis uden gener. Svømmepropperne rengøres ved skylning under vandhanen. Selvom svømmepropperne sidder i tæt forbindelse med huden, kan svømmeren eller dykkeren stadig trykudligne

Vil du gerne høre mere om hvordan du bestiller disse produkter?

Behovsundersøgelse - Vandsport

Earfab har snakket med sportsfolk indenfor vandsport og har her fundet frem til de behov, der danner rammerne for udvikling af personligt tilpassede svømmepropper.

 

Det er vigtigt for Earfab at opfylde alle krav. I dette tilfælde er der sat fokus på følgende: 

 

– Perfekt pasform 

– Personligt tilpasset så dine svømmerpropper ikke falder ud 

– 100% tæthed så vand ikke kan trænge ind

Behovsundersøgelse - Race events

For at afdække tilskueres behov til motorsport events , har Earfab selv deltaget som tilskuer og har her lavet en støjmåling. Ud fra denne måling er Earbuddy kommet frem til 3 forskellige filter løsninger til E-Race høreværn. 


Det er vigtigt for Earfab at opfylde alle krav, når det drejer sig om at passe på vores kunders hørelse. Derfor bliver alle produkter testet før du modtager dine E-Race høreværn. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.