Historien om Earfab

Earfab blev lanceret i August 2020 og har siden da produceret specialtilpassede høreværnsløsninger, kommunikationsudstyr og in-ear høretelefoner.

Earfab har konstant fokus på

Produktudvikling

Produktionsoptimering

100% kundetilfredshed

Teknologiens tid

I en tid hvor teknologien brager fremad og det kan virke svært for mange at følge med, holder vi hos Earfab altid øje med nye tendenser på markedet, for produktion af personligt tilpasset ørebeskyttelse, kommunikationsudstyr og in-ear monitors. Det logistiske problem omkring aftrykstagning, sætter en stopper for at ramme det brede marked. Det kommer Earfab med en løsning på nu, ved at digitalisere processen så folk snart kan bestille deres produkt hjemmefra.

 


Jesper Winther Andersen 
CEO & Stifter

Fordelen ved at vælge et Earfab produkt

Hos Earfab har vi nogle af de dygtigste og mest erfarne teknikere med 20 års erfaring fra høreapparatsindustrien. Dette betyder for kunden, at når man køber specialtilpassede høreværnsløsninger, kommunikationsudstyr og in-ear hovedtelefoner hos Earfab, får man nogle af de bedste produkter på markedet, hvor høj kvalitet og perfekt pasform er vores største fokus.

Vision

Earfab vil altid stræbe efter, at anvende den nyeste teknologi, hvilket vil sikre, at specialtilpassede- og standard produkter altid lever op til alle krav, angående perfekt pasform, certificeringer og produktudvikling.

Jesper Winther Andersen

CEO & Stifter

Har Earfab skabt interesse?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.