E-HUNT 1.0

E-HUNT 1.0

E-HUNT 1.0 kommer med en justerbar løsning der gør at høreværnet kan indstilles til den enkelte brugers behov. 

E-HUNT 1.0 kommer med en High Tech DSP forstærker, der garanterer lavt støjniveau og giver en god beskyttelse mod kraftig impulsstøj fra f.eks. skud og andre høje lyde, mens svage lyde forstærkes, så man er mere opmærksom under jagten. E-HUNT 1.0 kan med fordel benyttes af jægere og skytter, da volumen kan justeres individuelt med volumenkontrollen.

 

Med E-HUNT 1.0 har man stadig en god retningshørelse så man kan lokalisere, hvilken retning lyde kommer fra. 

E-HUNT 1.0 høreværn fremstilles efter aftryk af brugerens ører. Disse aftryk 3-D scannes og moduleres. Derefter printes skallerne i en 3-D printer med laserteknologi, så der opnås bedst mulige pasform. De er markeret med ”R” for right/højre og et ”L” for left/venstre. Skallerne fremstilles i et allergivenligt materiale. 

 

Elektronikken monteres i skallerne, som efterfølgende justeres og testes inden de er klar til levering. Høreværnet er designet til, at kunne benyttes samtidig med, at brugeren bærer briller eller hat/hue. Fremstilles i sort og beige. 

E-HUNT 1.0 passer godt på din hørelse og er et aktiv under jagten.

Vil du gerne høre mere om hvordan du bestiller dette produkt?

Bjørn Aaris-Sørensen

– Aktiv jæger i 20 år

Et aktiv under jagten er at kunne lokalisere dyrene på afstand. Nutidens jagthøreværn kan være meget varme og ubehagelige at have på i længere tid. 

Jeg kan personligt anbefale E-HUNT 1.0, da de sidder upåklageligt i øret, samt at elektronikken virker præcist efter hensigten. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.