Fritid

Pas på din hørelse i fritiden med Earfab høreværn

E-Sleep

E-Concert

E-Sleep

 

E-Sleep dæmper generende lyde, som snorken og støj fra gade og naboer. Fordelen ved vores tilpassede E-Sleep er, at de er fremstillet efter aftryk af brugerens ører. Dette gør, at de kan sidde i ørerne i timevis uden gener. Sovepropperne rengøres ved skylning under vandhanen. Selvom de dæmper over hele frekvensområdet, kan vækkeure og brandalarmer stadig høres.

 

 

Alle vores produkter er CE certificeret (CE Norm 0336) og målt af TNO, i henhold til EN 352-2 & ISO 4869-2a.

Vil du gerne høre mere om hvordan du bestiller dette produkt?

Behovsundersøgelse - Søvn

Earfab har spurgt en række mennesker, hvad der forstyrre deres søvn, når den bliver forstyrret. 

 

Svar: 

– Nabolarm 

– Snorken fra partneren 

– Partner der snakker i søvne

 

Alle svar ovenfor, foregår i et lavt frekvensområde, hvilket er en fordel når du vælger E-Sleep. E-Sleep er blevet udviklet, så du kan høre alarmer og på samme tid dæmper E-Sleep for nabostøj som dyb bas eller snorken fra din partner.  

Behovsundersøgelse - Koncert

For at afdække koncertgængeres behov for ørebeskyttelse, har Earbuddy selv deltaget i en koncert og har her lavet en støjmåling på forskellige afstande fra scenen. Ud fra denne måling er Earbuddy kommet frem til 2 forskellige filterløsninger til E-Concert høreværn. 

Det er vigtigt for Earbuddy, at opfylde alle krav når det drejer sig om at passe på vores kunders hørelse. Derfor bliver alle produkter testet før du modtager dine E-Concert høreværn. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.